Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Returnal

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Returnal fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Returnal satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

619.00₺

PsnStore ES

1551.78₺

PsnStore UK

1571.95₺

Çıkış tarihi: April 30, 2021
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
The Sinking Ci…
475.00₺
PS5
The Sinking Ci…
619.00₺
PS5
Returnal
619.00₺
PS5
Evil Inside
114.00₺

Returnal Sistem Gereksinimleri

PS5

Returnal Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Returnal fiyatı:    619.0₺

Şu anki en ucuz Returnal fiyatı:    619.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Returnal İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Returnal - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Returnal Özeti

DÖNGÜYÜ KIRIN Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Bu roguelike nişancı oyununda hem gezegen hem de ekipmanınız her döngüde değişiyor, sizi oyun tarzınıza uyarlamaya ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye zorluyor.Yüksek riskli ve kurşun cehennemi çarpışmalarda düşmanlara saldırın. Kabiliyetler kazandıracak yükseltmeler için uzaylı teknolojilerini ayrıştırıp toplayın. Gezegenle kişisel bir bağlantı kurun ve Selene'in hikâyesini bir araya getirin. PLAYSTATION®5 OYUN İÇİ ÖZELLİKLER: Hızlı yükleme: PS5™ konsolunun anında yükleme hızları sizi hemen aksiyona götürecek. Tempest 3D AudioTech: Yanınızdan geçip giden kurşunlar, yukarıda daireler çizen düşmanlar ya da arkanızdan sinsice yaklaşan düşmanlarınız da dahil, uyumlu kulaklıklara sahip 3D Ses ile aksiyonu her yönden duyun.Uyarlanabilir tetikler: Tek bir uyarlanabilir tetik ile atış modları arasında geçiş yapın, nişan alarak direkt silahınızın alternatif ateşlemesine gidin. Dokunsal Geri Bildirim: Selene’in anı parçalarını keşfederken ya da ilkel uzaylı silahlarını ateşlerken, oyun içindeki eylemleri hissedin.

Returnal İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Returnal fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Returnal satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!