Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Beyond: Two Souls

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Beyond: Two Souls fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Beyond: Two Souls satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

53.60₺

Çıkış tarihi: Nov. 26, 2015
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Beyond: Two Souls Sistem Gereksinimleri

PS4

Beyond: Two Souls Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Beyond: Two Souls fiyatı:    53.6₺

Şu anki en ucuz Beyond: Two Souls fiyatı:    53.6₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Beyond: Two Souls İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Beyond: Two Souls - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Beyond: Two Souls Özeti

18 YAŞ VE ÜSTÜ SEN HESABI SAHİPLERİ İÇİN ÖZEL TEKLİF! Bu oyunu PlayStation®Store'dan 29 Şubat 2016 tarihine kadar satın alarak Heavy Rain™'in PlayStation®4'teki dijital versiyonunu (beklenen çıkış tarihi Şubat 2016) düşük fiyata edinebilirsiniz. Teklif PlayStation®Store'a özeldir.BİR HAYAT, İKİ RUHAkademi Ödülü adayları Elliot Page (Juno) ve Willem Dafoe'nin (Spider-Man) başrolleri paylaştıkları duygu yüklü, heyecan dolu bir gerilim oyununu deneyim edin.Doğaüstü bir varlıkla bağlı bir şekilde doğmuş olan Jodie Holmes'un hayatını yaşarken, seçimleriniz ve hareketleriniz ile aksiyon dolu bir hikâyeye yön verin.Hem Jodie hem de varlığı oynayarak, gerçekte neyin olup bittiğini anlamak için fiziksel ve psikolojik zorluklarla karşılaşacaksınız.• Gelişmiş Deneyler DLC görevlerinde problem çözme yeteneklerinizi sınayın.• Yetenekli Oyuncu modunda daha zorlu bir mücadeleye girin.• Hikâyeyi ilk kez kronolojik ya da sinematik bir sırada deneyim edin.• Özel Dokunma modu ile oyunu iOS ya da Android mobil cihazınızda oynayın.OYUNCU REHBERİ:• Resmî BEYOND: Two Souls™ oyuncu rehberine içerik bilgi alanında ya da akıllı telefonunuz, tabletiniz, PC'niz ve dizüstü bilgisayarınız üzerinden eu.playstation.com/beyondtwosouls_guide adresine ulaşarak göz atın.

Beyond: Two Souls İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Beyond: Two Souls fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Beyond: Two Souls satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!