Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Rick And Morty: Virtual Rick-Ality fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Rick And Morty: Virtual Rick-Ality satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

219.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: April 10, 2018
Geliştiren: ADULT SWIM
Yayıncı: ADULT SWIM
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality Sistem Gereksinimleri

PS4

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Rick And Morty: Virtual Rick-Ality fiyatı:    219.0₺

Şu anki en ucuz Rick And Morty: Virtual Rick-Ality fiyatı:    219.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Rick And Morty: Virtual Rick-Ality Özeti

Rick ve Morty en teknolojik VR macerası için oturma odana ışınlanıyor! Rick'in garajını, Smith ailesinin evini ve uzaylı dünyalarını keşfederken bir Morty klonu olarak oyna. Bir Morty klonu olarak bu durumun getirdiği tüm travma ile yaşamayı tecrübe et. Bu VR deneyiminde portallardan geçerek tuhaf dünyalara adım at, Rick'e acayip deneylerinde yardımcı ol, ellerini kullanarak öğeleri topla ve etkileşim dolu 3D Rick-alitenin tadını çıkar. Tamamen seslendirmeli bu macerada bulmacaları çözmek ve görevleri tamamlamak için Rick'in yönlendirmelerini takip et (ya da etme!).En sevdiğin 2D karakterler şimdi 3D. İşte RICK AND MORTY VR! Şimdi 3D oldular!Plumbus gibi simgeleşmiş öğeleri del, dürt, fırlat ve parçala.Ayrıca onda bu şey de var!Odalar arasında ışınlan ve yürüyerek portalların içinden geç.Çok ciddiyim! Gerçekten kendi ayaklarınla yürüyerek sanal portalların içinden geçeceksin!Rick'in bağırmalarına maruz kal ve kendi değerini sorgula.Gerçek sahte kapılar!Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Rick And Morty: Virtual Rick-Ality İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Rick And Morty: Virtual Rick-Ality fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Rick And Morty: Virtual Rick-Ality satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!