Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Beat Saber

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Beat Saber fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Beat Saber satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

299.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: Nov. 20, 2018
Geliştiren: HYPERBOLIC MAGNETISM S.R.O.
Yayıncı: HYPERBOLIC MAGNETISM S.R.O.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Buz Devri Scra…
284.00₺ 259.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

Beat Saber Sistem Gereksinimleri

PS4

Beat Saber Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Beat Saber fiyatı:    299.0₺

Şu anki en ucuz Beat Saber fiyatı:    299.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Beat Saber İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Beat Saber - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Beat Saber Özeti

'Daha önce görmediğin şekilde saran bir ritim deneyimi yaşa! Detaylı bir şekilde elle hazırlanan ve çekici, fütüristik bir dünyaya yerleştirilen seviyelerin, özel olarak yaratılan elektronik dans müziğinin tadını çıkar. Kılıçlarını salla, küpleri doğramak için renkleri ve yönü tuttur, adrenalin pompalayan müziğe ayak uydur… Bu oyun seni dans ettirecek!Ritmi HissetKendini Beat Saber'in eşsiz oynanışında pürüzsüz müzik temposu ve görsel efekt kombinasyonunun akışına bırak.El Yapımı Seviyeler ve MüzikOluşturulmuş içerikli ritm oyunlarının aksine Beat Saber'de müzik ve seviyeler müzik deneyimini geliştirmek için en ince detayına kadar elle çizildi. Zorlu MücadeleMücadeledeki görevleri ve meydan okumaları tamamlayarak her gün kendini geliştir.Öğrenmesi Kolay, Ustalaşması ZevkliTemel oyun mekaniğini herkes anlayabilir. Kumandayı ele alıp oynamaya başlamak herkes için çok kolay.Harika EgzersizDans ederken ve vuruşları keserken egzersiz yap: Beat Saber seni harekete geçirir.'Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Beat Saber İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Beat Saber fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Beat Saber satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!