Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Persona 3: Dancing In Moonlight

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Persona 3: Dancing In Moonlight fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Persona 3: Dancing In Moonlight satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore UK

168.22₺

PsnStore ES

174.40₺

PsnStore

209.70₺

Çıkış tarihi: Dec. 19, 2018
Geliştiren: SEGA EUROPE LTD
Yayıncı: SEGA EUROPE LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Beat Saber
285.00₺ 299.00₺
PS4
Patapon Remast…
109.00₺
PS4
Construction S…
144.00₺ 57.60₺
PS4
Neon Drive
95.00₺ 47.50₺

Persona 3: Dancing In Moonlight Sistem Gereksinimleri

PS4

Persona 3: Dancing In Moonlight Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Persona 3: Dancing In Moonlight fiyatı:    168.22₺

Şu anki en ucuz Persona 3: Dancing In Moonlight fiyatı:    168.22₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Persona 3: Dancing In Moonlight İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Persona 3: Dancing In Moonlight - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Persona 3: Dancing In Moonlight Özeti

Velvet Room'un esrarengiz sakinleriyle karşı karşıya gelen SEES, gizemli bir dans partisinde sahne almak zorunda kaldı. Ritim becerilerinizi sınayın ve dans pistine hükmedin!- Persona 3'teki şarkı ve remikslerden oluşan bir albüm- Kişiselleştirilebilir oynanış biçimi- İngilizce ve Japonca Çift Yönlü VO- Takım arkadaşlarınızla bağınızı kuvvetlendirinBuna ek olarak, PS5™ konsollarında: PS Camera için PlayStation Camera adaptörü gereklidir (satın alma gerekmez) Playstation.com/camera-adaptor; adresine gidin. PS5™'teki en iyi PlayStation®VR deneyimi için DUALSHOCK®4 kablosuz kontrol cihazı kullanmanızı öneririz.

Persona 3: Dancing In Moonlight İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Persona 3: Dancing In Moonlight fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Persona 3: Dancing In Moonlight satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!