Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Apex Construct

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Apex Construct fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Apex Construct satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

49.50₺

PsnStore UK

89.61₺

PsnStore ES

96.80₺

Çıkış tarihi: Feb. 20, 2018
Geliştiren: Fast Travel Games AB
Yayıncı: Fast Travel Games AB
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Apex Construct Sistem Gereksinimleri

PS4

Apex Construct Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Apex Construct fiyatı:    49.5₺

Şu anki en ucuz Apex Construct fiyatı:    49.5₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Apex Construct İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Apex Construct - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Apex Construct Özeti

VR için özel olarak tasarlanmış bu atmosferik birinci şahıs Aksiyon/Macera oyununda insanlığın kaderi hayatta kalan son insan olan size bağlı.PARAMPARÇA OLMUŞ BİR DÜNYAYI KEŞFEDİNİki güçlü AI'ın uzun süredir devam eden bir çatışma içinde olduğu güzel ancak tehlikelerle dolu kıyamet sonrası bir ortama girin. Hayatta kalan tek insan olarak birçok gizli alanını keşfedecek ve neredeyse tüm organik hayatın son bulmasına neyin neden olduğunu zaman içinde öğreneceksinizAKICI YAY VE KALKAN KOMBİNASYONUNDA USTALAŞINMothr adlı gizemli bir varlık tarafından oluşturulmuş çok çeşitli yapay hayat formlarıyla mücadele etmek üzere benzersiz bir hassasiyete sahip esnek bir silah sistemini kullanın. UZUN ÖMÜRLÜ BİR DENEYİME DALINGizli kalmaya devam eden yolları ortaya çıkarmak için özelleştirilebilir ana üssünüzden dilediğiniz görevi yeniden oynayın, ele geçirilen kaynakları silahlarınızı yükseltmek üzere harcayın.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce1 Oyuncuminimum 5 GB alan gerekirHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080pPlayStation®Move hareket kontrol cihazı ve PlayStation®Camera gereklidir.Bu ürünü oynamak için PlayStation®VR ve PlayStation®Kamera gereklidir.Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Copyright © 2017 Fast Travel Games AB. All rights reserved. All other trademarks and trade names are property of their respective owner.

Apex Construct İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Apex Construct fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Apex Construct satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!