Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Happy Drummer

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Happy Drummer fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Happy Drummer satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

139.00₺

PsnStore UK

258.06₺

PsnStore ES

271.40₺

Çıkış tarihi: March 19, 2018
Geliştiren: Shanghai Lusion Computer Software Co. Ltd.
Yayıncı: Shanghai Lusion Computer Software Co. Ltd.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Buz Devri Scra…
284.00₺ 259.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

Happy Drummer Sistem Gereksinimleri

PS4

Happy Drummer Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Happy Drummer fiyatı:    139.0₺

Şu anki en ucuz Happy Drummer fiyatı:    139.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Happy Drummer İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Happy Drummer - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Happy Drummer Özeti

Mutlu Davulcu oynamak kolaydır, oyunda herhangi bir kullanıcı arabirimi göremezsiniz, bu sanal dünyayla gerçekten etkileşimde bulunabilirsiniz. 2 sahne ve 3 zorlukla toplam 12 parça müzik var. Kendi notlarınızı oluşturabilir ve arkadaşlarınızdan onu takip etmesini ve denemesini istemek için mükemmel bir icracı olabilirsiniz. Unutmayın sadece kombo kompleks sizi davulların Tanrısı yapmaktadır. Ardından, davulun muhteşem dünyasında pratik yapmaya ve eğlenmeye devam edin!Oyunun tüm müzikleri, dünyanın dört bir yanındaki farklı besteciler tarafından ölçüldü ve vizyonunuzla mükemmel bir şekilde karıştı, sizi tamamen sürüklenen orduların dünyasına götürüyorlar. Oyundaki tüm başarılar, hassas bir şekilde tasarlanmış ve kurulmuştur oyuncumuzun yalnızca kombine başarıların keyfini yaşamakla kalmayıp aynı zamanda gerçek ordu müziğinin çekiciliğini hissetmesini istiyoruz. Notları doğru bir şekilde oynamanın yanı sıra, özgürce solo olasılığınız da vardır. Sonra denemek ve etkilemek!Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce1 Oyuncuminimum 450 MB alan gerekirDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pHareket kontrol özellikleri için bir PlayStation®Move gezinti kontrol cihazı veya Kablosuz Kumanda gerekir.Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.©Shanghai Lusion Computer Software Co. Ltd. All rights reserved

Happy Drummer İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Happy Drummer fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Happy Drummer satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!