Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Romance Of The Three Kingdoms 13

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Romance Of The Three Kingdoms 13 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Romance Of The Three Kingdoms 13 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

599.00₺

PsnStore UK

1122.76₺

PsnStore ES

1163.79₺

Çıkış tarihi: Aug. 5, 2016
Geliştiren: Koei Tecmo Europe Ltd
Yayıncı: Koei Tecmo Europe Ltd
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺

Romance Of The Three Kingdoms 13 Sistem Gereksinimleri

PS4

Romance Of The Three Kingdoms 13 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Romance Of The Three Kingdoms 13 fiyatı:    599.0₺

Şu anki en ucuz Romance Of The Three Kingdoms 13 fiyatı:    599.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Romance Of The Three Kingdoms 13 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Romance Of The Three Kingdoms 13 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Romance Of The Three Kingdoms 13 Özeti

Üç Krallığın son tasviri. Efsanelerin bir araya getirildiği bir kahramanlık draması. Bunu Üç Krallık 13 Romansının arkasındaki kavram olarak alıp, sizi Üç Krallık dünyasının derinliklerine çekecek, zamanın kahramanları arasındaki etkileşimlerde görülen 'insan draması'(hepsi oynanabilir), görkemli savaş sahnelerinde gösterilen 'muhteşem savaşlar', geniş Çin toprakları üzerinde 3D aksettirilen 'dinamizm', ve çok daha fazlasını yaşatacak bir deneyim hazırladık. Oyuncular bu çalkantılı Three Kingdoms döneminde yaşamış kahramanlardan biri olacak ve eylem ve kararları ile bu çalkantılı dönemde kendi benzersiz tarihlerini oluşturacaklardır.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Romance Of The Three Kingdoms 13 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Romance Of The Three Kingdoms 13 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Romance Of The Three Kingdoms 13 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!