Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Tropico 5

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Tropico 5 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Tropico 5 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

179.00₺

PsnStore UK

329.86₺

PsnStore ES

349.52₺

Çıkış tarihi: April 24, 2015
Geliştiren: KALYPSO MEDIA
Yayıncı: KALYPSO MEDIA
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺

Tropico 5 Sistem Gereksinimleri

PS4

Tropico 5 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Tropico 5 fiyatı:    179.0₺

Şu anki en ucuz Tropico 5 fiyatı:    179.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Tropico 5 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Tropico 5 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Tropico 5 Özeti

• Dönemler – Hükümdarlığını sömürgecilik dönemlerinde başlat, Dünya Savaşları’nda ve Büyük Buhran’da hayat mücadelesi ver, Soğuk Savaş sırasında bir diktatör ol ve ülkeni modern zamanın ötesine taşı.• Hanedan – Başkan’ın büyük ailesinin her üyesi adada bulunuyor ve bir hükümdar, yönetici, elçi ya da general olarak görevlendirilebilir. • Araştır ve Yenile – Yeni yapıları, teknolojileri ve kaynakları keşfederek ulusunu ileriye taşı.• Gelişmiş ticaret sistemi ve ticaret filosu – Küresel bir ticaret filosu kur ve komşu adalara veya dünyanın süper güçlerine bağlanan ticaret yollarını ele geçirmek için gemilerini kullan.• Adanı keşfet – Savaş sisinin ardında nelerin olduğunu öğren.• Yepyeni çizimler - Tropico 5’e eşsiz bir görsel kimlik kazandırmak için tüm sanatsal çalışmaları sıfırdan tekrar tasarladık. Her dönemde 100’den fazla yapı arasında seçim yap.

Tropico 5 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Tropico 5 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Tropico 5 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!