Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Neden Gamehunterz'da
Daha Ucuz?

Bu günlerde biz gamerların yaşadığı en büyük sorunlardan bir tanesi oyun fiyatlarının çok yüksek olması. Youtube’da ve Twitch’de izlediğimiz ve oynamak istediğimiz bir çok oyun var fakat fiyatlarından dolayı genellikle sadece bu oyunları oynamak yerine izlemekle yetinmek zorunda kalıyoruz. Bu durumun böyle olması bizim hiç hoşumuza gitmiyor. Aslında biraz araştırınca oyunların fiyatlarının farklı satıcılarda ana satıcıdan çok daha ucuz olduğunu görebiliyoruz, bu durumda da çoğu kişinin aklına acaba bu satıcı güvenilir mi, ben bu oyunu satın alıyorum biraz daha ucuza fakat ücreti ödedikten sonra oyun elime ulaşacak mı? Gibi sorular geliyor. Biz de Gamehunterz olarak bu sorunu çözebilmek adına bir adım atmak istedik ve tüm gamerlar dilediği oyunu bütçelerine uygun bir şekilde oynayabilsin diye platformumuzu kurduk. Platformumuzun ana amacı gamerları diledikleri oyunlara güvenli bir şekilde daha uygun fiyata ulaştırmaktır.

Peki Gamehuntez tam olarak ne yapıyor?

Gamehunterz olarak 20’den fazla GÜVENİLİR satıcıyı sürekli olarak takip ediyor, onlardaki oyun fiyatlarını sürekli olarak güncelliyoruz. Bu sayede bir satıcıda oyun indirime girdiği anda dakikalar içerisinde bu oyundaki indirimli fiyatı Gamehunterz’da görebiliyorsunuz ve kimse bu avantajı fiyatı kaçırmamış oluyor. Aynı zamanda Gamerlar oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinebilsin diye oyun açıklamaları ve metacritics puanları gibi oyun hakkında bilgileri sitemizde paylaşıyoruz.

En büyük amacımız sizin deneyiminizi daha da keyifli kılmak adına sitemizde sizi rahatsız edecek pop-uplar yada farklı ücretli kısımlar koymuyoruz. Sadece sade bir şekilde oyun açıklamaları, satıcılardaki fiyatları ve size özel olarak gösterdiğimiz önerilen oyunlar kısmını bulunduruyoruz. İnanıyoruz ki platformumuz sayesinde gamerlar oyunları izlemenin yanında oynayabilecek!

Bünyemizdeki Satıcılarda Oyun Neden Daha Uygun Fiyatlı?

Bünyemizdeki satıcıların ana platformlardan daha uygun fiyatlı oyunları satabilmesinin birkaç farklı sebebi vardır. Genellikle tüm sebepleri birlikte kullanmazlar. İlk olarak satıcılar oyunun tedarikçisi ile birebir anlaşma yapabilmektedirler. Bu şekilde tedarikçiden oyunu toplu bir şekilde alırlar ve ana platform olan Steam’in komisyonu olmadan oyunları satabilmektedirler. Bu şekilde satın alınan oyunlar aynı zamanda Steam’den satın alınmamış olmasına karşın Steam’den aktive edilebilmektedir. İkinci yöntem ise oyunları size hediye olarak yollamaktır. Satıcılar oyunun geliştiricisi ile bir anlaşma yapmasa bile Steam indirimlerinde oyunları toplu bir şekilde satın alıp bu oyunları indirim bittikten sonra Steam’den daha uygun fiyata satabilmektedirler. Bu her iki yöntemde de Satıcılar ana platformarın komisyonlarından kaçtıkları için oyunları daha uygun fiyata satabilmektedirler. Son olarak ise satıcılar site popülerliklerini arttırabilmek ve daha fazla trafik alabilmek adına bazı zamanlarda kampanyalar düzenleyerek oyunları daha uygun fiyata satmaktadırlar.

Neden Hesap Satışı Yapan Siteler Bünyemizde Yok?

Gamehunterz bünyesinde hesap satışı olmamasının ilk sebebi bu satışların yasal olmamasıdır. İkinci sebebi ise hesap satışı sonrasında kullanıcının mağdur olma olasılığının çok yüksek olmasıdır. Biz Gamehunterz olarak sadece resmi ve Güvenilir satıcıları bünyemizde bulundurmaktayız ve yasal olamayan hiçbir işlem yapmamaktayız. Kullanıcının mağdur olmaması ve memnuniyeti bizim için çok önemlidir.