Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Rez Infinite

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Rez Infinite fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Rez Infinite satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

285.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: Oct. 13, 2016
Geliştiren: ENHANCE GAMES
Yayıncı: ENHANCE GAMES
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Rez Infinite Sistem Gereksinimleri

PS4

Rez Infinite Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Rez Infinite fiyatı:    285.0₺

Şu anki en ucuz Rez Infinite fiyatı:    285.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Rez Infinite İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Rez Infinite - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Rez Infinite Özeti

Özel olarak PlayStation®4 sistemi için elden geçirilmiş ve yükseltilmiş, manzara ve ses ve ateş etme aksiyonunda heyecan verici bir seyahat olan Rez'in en iyi sürümü için hazırlanın: Net 1080p çözünürlük, saniyede 60+ kare özelliğine sahip yumuşak hareketler ve büyük bir kitle tarafından bugüne kadar görülen en iyi oyun müzikleri olarak kabul edilen oyun müzikleri için 7.1 ses desteği.Ayrıca tüm oyun sadece PlayStation®VR'a özel olarak ilk defa sanal gerçekçilik ile de oynanabilir (opsiyonel olarak). Düşman dalgaları ve dönüşüm gerçekleştiren devasa patronlar arasında ilerlerken her hareketinizle tetiklenen renkler ve Rez'in efsanevi techno oyun müziğinin ritmiyle senkronize olan ve harmanlanan seslerle aklınızı başınızdan alan 360 derece sinestezi deneyimi yaşayın.© 2001 Sega© 2016 Enhance Games

Rez Infinite İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Rez Infinite fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Rez Infinite satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!