Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Battle Axe

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Battle Axe fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Battle Axe satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

259.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: April 29, 2021
Geliştiren: NUMSKULL GAMES LTD
Yayıncı: NUMSKULL GAMES LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Need For Speed…
279.00₺
PS4
The Crew 2 Sta…
599.00₺ 119.80₺
PS4
EA Sports UFC …
569.00₺ 649.00₺

Battle Axe Sistem Gereksinimleri

PS4

Battle Axe Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Battle Axe fiyatı:    259.0₺

Şu anki en ucuz Battle Axe fiyatı:    259.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Battle Axe İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Battle Axe - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Battle Axe Özeti

Battle Axe, emektar piksel sanatçısı Henk Nieborg'un hazırladığı yüksek kaliteli görselleri, beklendiği gibi çalışan oyun mekaniklerini ve efsanevi oyun bestecisi Manami Matsumae'nin hazırladığı müzikleri içeren bir atari hack & slash oyunudur.Vatanın Mercia, kendini bildin bileli kuzeydeki buz arazilerinde yaşayan, ""Etheldred"" adındaki despot bir büyücünün acımasız ellerinde. Etheldred, her yedi yılda bir ordularını güneye yolluyor, ordular her ilçeden ömür boyu köle olarak çalıştırılacak insanlar seçiyor ve bir daha onlardan asla haber alınmıyor. Onun bu zorba saltanatını sonlandırmaları için diyardaki savaşçılara bir çağrı yollanıyor. Bir elf, bir büyücü ve bir haydut bu çağrıya kulak veriyor. Bu diyarlardaki kötü gücü sonsuza kadar ortadan kaldırmaya niyetli bu kahramanların grubuna katıl!• Eğlenceli piksel çizimleri - Piksel çizimleri sevenler için muhteşem tasarımlı karakterlere ve hoş ortamlara sahip bir macera• Hack and slash macerası - Yeni oynanış unsurları, gelişmiş kontroller ve mükemmel piksel animasyonları sayesinde tanıdık fakat yeniden canlandırılmış bir his• Zaman üstü bir melodinin tadını çıkar - Efsanevi besteci Manami Matsumae'nin hazırladığı üstün oyun müziği• Solo veya ortak - İster tek başına ister yerel ortak modda bir arkadaşınla oynayabilirsin, görevine başlamak için detaylı üç kahramandan birini seç

Battle Axe İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Battle Axe fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Battle Axe satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!