Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Port Royale 4 — Extended Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Port Royale 4 — Extended Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Port Royale 4 — Extended Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Çıkış tarihi: Aug. 14, 2020
Geliştiren: KALYPSO MEDIA
Yayıncı: KALYPSO MEDIA
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
Pathfinder: Ki…
284.00₺ 56.80₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Trine 4: The N…
349.00₺ 87.25₺

Port Royale 4 — Extended Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Port Royale 4 — Extended Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Port Royale 4 — Extended Edition fiyatı:    469.0₺

Şu anki en ucuz Port Royale 4 — Extended Edition fiyatı:    469.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Port Royale 4 — Extended Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Port Royale 4 — Extended Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Port Royale 4 — Extended Edition Özeti

Extended Edition, 4 gösterişli deniz feneri ve çeşitli heykel türleri içeren 5 muhteşem parkın planlarını içerir.Yelken aç ve 17. yüzyılda Karayipler'de egemenliğini sağlamak için İspanya'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın ve Hollanda'nın koloni güçlerine katıl. "Port Royale 4"te kendi küçük yerleşimini canlı bir ticaret şehrine dönüştürmek için ne gerekiyorsa öğrenmeye hazır genç ve azimli bir vali olarak bir koloni yöneteceksin.ÖZELLİKLER:• Her biri farklı avantajlar ve eşsiz bir oynanış tarzı sunan dört kolonici güçten birini seç: İngiltere, Fransa, İspanya ve Hollanda• Her biri kendine özel avantajlar ve dezavantajlar sunan dört farklı oynanabilir karakter sınıfı arasındaki maceran için bir lider belirle: Kaşif, Tüccar, Eşkıya ve Korsan• Her ulusu egemenliğe taşıyabileceğin dört kapsamlı seferi oyna. • Devasa 3 boyutlu bir oyun dünyasında 60 Karayip şehri kur ve ticaret yap. Ticaret yollarını en iyi şekilde kullanmak için uçurumlardan, sığ sulardan ve fırtınalı bölgelerden uzak dur.• Rom ve lüks mallar üretmek için 25 üretim alanını da kapsayan 50 farklı bina arasından seçimlerini yap.• Mahalle efektleri olan şehir binaları inşa ederek üretimini iyileştir ve vatandaşlarının genel mutluluk seviyelerini yönet.• 16. yüzyılın sonlarına ve 17. yüzyıla ait tarihi asıllarına uygun 18 gemi tipi.• Güçlü kaptanlarla taktiksel sıra tabanlı deniz savaşlarına katıl.• İzin belgeleri, inşaat ruhsatları, yeni binalar ve gemilerin kilitlerini ulusunla şöhretini arttırarak açabilirsin.

Port Royale 4 — Extended Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Port Royale 4 — Extended Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Port Royale 4 — Extended Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!