Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Rust

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Rust fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Rust satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

RandomOyun

227.00₺

DurmaPlay

352.00₺

Steam

569.70₺

G2A

607.05₺

HRK

1029.31₺

Oyunone

Stokta yok

Çıkış tarihi: Feb. 8, 2018
Geliştiren: Facepunch Studios
Yayıncı: Facepunch Studios
Platform: Windows ,Mac
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: 17

Benzer Oyunlar

pc
Rust
569.70₺ 227.00₺
pc
DayZ
1349.70₺ 297.00₺
pc
Battlefield 1 ™
1199.70₺ 119.70₺
pc
Tower Unite
314.70₺ 40.00₺

Rust Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 or better
  • Bellek: 10 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 670 2GB / AMD R9 280 better
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD is highly recommended or expect longer than average load times.
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core i7-4790K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 980 / AMD R9 Fury
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD is highly recommended.

Rust Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Rust fiyatı:    227.0₺

Şu anki en ucuz Rust fiyatı:    227.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Rust İle İlgili Blog Yazılarımız

Oyun

Aim her neredeyse he oyun için olmazsa olmaz gereksinimlerden biri. Bu nedenle bu yazımızda aim geliştirmek için neler yapılması gerektiğini sizlerle paylaştık!
Oyun

Geforce Now Oyunları Biz Gamerlar İçin İlaç Gibi Bir Şey. Fakat Geforce Now İnternet Gereksinimi Konusunu Düşünmek Lazım. İşte Sizin İçin Konu Hakkındaki Yazımı!

Gamehunterz Rust Yorumu

Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunlarından biri: Rust. Gerçekten etrafınızdaki ve doğadaki her şeyle başa çıkmanız gerekli; hava koşulları, susuzluk, açık ve daha niceleri. Ekipçe beğenerek oynadığımız Rust, tam akşamları arkadaşlarınızla konuşarak oynayıp eğlenceli vakit geçirebileceğiniz fakat aynı zamanda hayatta kalmak için uğraşarak sizi biraz da olsa zorlayacak bir oyun. Eğer isterseniz, kendinize ait bir kasaba bile oluşturabileceğiniz oyunda, diğer oyuncularla da mücadele içinde olmaya hazır olun. Fakat Rust satın almadan önce uyarması bizde, bağımlılık yapabilir. Hiç şakamız yok, bizzat test ettik.

Rust oynarken en çok eğlendiğimiz olay ise bir ekip toplayarak diğer oyuncularla savaşmaya gitmekti. Bu sayede kendinize koruma eşyaları bulabilirsiniz. Tabi eğer karşınızdaki oyuncuları devre dışı bırakabilirseniz.

Gerçekçi grafiklerle sizi içine çeken Rust, gün boyu aklınızda olabilecek tarzda bir oyun. Kısa bir örnekle açıklayalım: Bir öğrenci olarak derste olduğunuzu farzedin. Bazı zamanlar tek düşünebildiğiniz akşam eve gidip başka insanlarla mücadele etmek ve hayatta kalmak için gereken eşyaları bulabilmek olacaktır. O yüzden sizi tekrar tekrar uyaralım: Aman dikkat bağımlı olmayın.

Rust Fiyatları

Rust satın almadan önce Gamehunterz sayesinde Rust fiyatları karşılaştırması yapabilirsiniz. Genelde Steam üzerinden indirime giren fakat çok kısa süreli olarak ucuz fiyattan satılan Rust oyununu, sizin için en ucuza satan yerleri bulduk! Rust satın almadan önce küçük bir hatırlatma daha yapmak isteriz, Rust sistem gereksinimleri kısmına mutlaka bakın. Çünkü her oyunda olduğu gibi Rust oynarken rahat bir oynanışa sahip olmanız lazım.

Rust Satın Al: Kimler İçin Öneririz?

Tabi ki isteyen herkes Rust satın alabilir, fakat sabırsız olan gamerlara için biraz zorlayıcı bir oyun. Vaktinizi ayırarak eşyaları toplamanız lazım. Topladığınız eşyaları korumak için de ayrıca vaktinizi harcamanız lazım. Unutulmaması gereken bir diğer nokta da Rust oyununda diğer oyunculara saldırabileceğiniz gibi diğer oyuncuların da size saldırabileceği gerçeğidir. Bu yüzden topladığınız eşyaları başka bir oyuncu sizi alt ederek elinizden alabilir.

Kısacası, sabırlı olan ve hayata kalma oyunu seven gamerları hepsini Rust fiyatları karşılaştırması yapmaya ve Rust satın almaya davet ediyoruz!


Rust Özeti

Pastaki tek amaç hayatta kalmaktır - açlık, susuzluk ve soğuk gibi mücadelelerin üstesinden gelmek. Ateş yak. Bir sığınak inşa et. Hayvanları öldür. Kendinizi diğer oyunculardan koruyun.

Rust İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Rust fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Rust satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!